De advertentiesite voor gratis adverteren
 Toplinks
- Marktplaats.startpagina.nl
- Klikklik.nl

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Woningruilplaats.nl


 
 Advertenties
2 maanvissen
2 mooie maanvissen aangeboden of ruilen tegen andere visjes. Ze worden helaas te groot voor mijn aquarium en jagen de andere vissen dood.
Prijs: NOTK

Soort: Aangeboden
Regio: Gelderland
Datum: 25-06-2022
Kempvis / Betta Spendens gratis af te halen
Prachtige vis, net gehaald maar helaas gaat hij achter mijn andere (normaliter rustige) 2 vissen aan. Hij valt ze niet aan maar jaagt ze op. Kan helaas niet retourneren bij de winkel, daarom gratis op de halen. Gisteren gekocht. Hopelijk binnenkort een nieuwe betere verblijfsplaats voor deze mooie vis.
Prijs: GRATIS

Soort: Aangeboden
Regio: Overijssel
Datum: 20-06-2022
Puntius titteya albino (Cherry barbeel)
8 stuks Cherry barbelen. Worden maximaal 4 cm groot, zijn midden/bodem vissen. Moeten minimaal in een groep van 6 gehouden worden. Vissen zien er heel gezond uit en tonen af en toe zelfs paar-gedrag. Ik doe ze weg omdat ik er geen ruimte meer voor heb. Ze komen 2 maanden geleden uit een visspeciaalzaak en worden ong. 4 jaar oud. Zijn 5 mannetjes en 3 vrouwtjes. Nieuwprijs was €47,60 Vraagprijs €30,- Op te halen in ...
Prijs: € 30,00

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Holland
Datum: 18-06-2022
Posthoorn slakken
Posthoorn slakken kleur roze. Ik heb wat verschillende maten. Het zijn super leuke slakken voor in je aquarium en hebben ook nut voor het schoon houden van je aquarium.
Prijs: € 0,50

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Brabant
Datum: 15-06-2022
Malawi cichliden: kweekkoppel maingano's en 1m/3v cearuleus white
Wegens overgaan naar een ander bestand, verkoop ik mijn volledige malawi cichliden bestand (de saulosi's en jonge maingano's op de foto's zijn reeds verkocht): - 1 man met 1 vrouw (kweekkoppel) pseudotropheus cyanoeorhabdos / Melanorchromis maingano (foto 1 en 2 zijn de man, foto 3 het vrouwtje) - 1 man met 3 vrouwen labidochromis cearuleus white (foto 4 t/m 6) Voorkeur heeft alles in één koop (richtprijs 25 euro), maar ik verkoop ...
Prijs: € 25,00

Soort: Aangeboden
Regio: Zuid-Holland
Datum: 12-06-2022
Paroon haaien en roodstaartmeerval
2 hele mooie paroon haaien. 15cm ongeveer En 1 roodstaartmeerval +-25 cm Hele mooie vissen om te zien en te hebben. Met spijt moet ik ze weg doen omdat ik er simpelweg geen tijd voor heb. Ze eten goed Pallets Tilapia runderhart mosselen (soms) Paroon haaien mogen 2 voor 60 weg Roodstaartmeerval mag voor 50 weg Als ze alle 3 tegelijk gaan mogen ze 3 voor 90.
Prijs: € 90,00

Soort: Aangeboden
Regio: Gelderland
Datum: 09-06-2022
Malawi Cichliden
Vissen te koop: Sciaenochromis fryeri, kleur bruin Labidochromis caeruleus, Kleur geel Metriaclima zebra rood Baryancistrus sp. (Golden nugget) en dit is een alg etentje wordt niet groter dan 10 cm. I.v.m. een herseninfarct is mijn man niet goed meer in staat om onze cichliden aquarium te verzorgen. Dus hij moet weg. We beginnen met de vissen. Zelf komen vangen en meenemen. Prijs die u wilt betalen is uw eigen keuze. ...
Prijs: NOTK

Soort: Aangeboden
Regio: Zuid-Holland
Datum: 05-06-2022
Cichliden
Deze Cichliden zijn de kleinste in hun soort. Nesten in een slakkenhuis. Hebben weinig aandacht nodig. Moeten weg i.v.m. ruimtegebrek. Bij deze mogen ze gratis worden opgehaald.
Prijs: Niet opgegeven

Soort: Aangeboden
Regio: Gelderland
Datum: 31-05-2022
Andinoacara Coeruleopunctatus koppel
Dag, Ik heb een koppel Andinoacara C. te koop. Ze hebben meermaals een nest gehad. Zo ook op dit moment van circa 100 jongen. Zie bron voor meer informatie.
Prijs: NOTK

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Brabant
Datum: 18-05-2022
3 Albino corydoras gratis
Ik heb mij vergist met het aantal vissen in mijn aquarium. Het zijn grappig uitziende vissen en verkeren in een gezonde staat. Ik heb ze pas aangeschaft. Mocht er iemand interesse hebben dan mogen jullie ze bij mij gratis komen ophalen.
Prijs: Niet opgegeven

Soort: Aangeboden
Regio: Limburg
Conditie: Nieuw
Datum: 17-05-2022
Zijlvin pleco man & vrouw
Aangeboden, Zeilvin pleco Man en vrouw 15cm ongeveer beide! Ik verkoop dit omdat ik het aquarium van een vriend heb overgenomen en niet de nodige aandacht kan geven aan de vissen! Zit in aquarium met hoek en temperatuur van 24 Krijgen voertabletten in 2 soorten Tetra Pleco voertabletten( spijsvertering) JBL Novatabs Eveneens staat het aquarium in zijn geheel ook te koop! Samen met 3 albino corydoras 3 Polli ...
Prijs: € 20,00

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Holland
Datum: 11-05-2022
Schooltje neon tetra’s ( 7 stuks) gratis af te halen
Wie wil een schooltje neon tetra’s van 7 vissen van mij overnemen? Voor deze vissen heb je een tropisch aquarium nodig ( 24 graden) van minimaal 60cm breed.
Prijs: GRATIS

Soort: Aangeboden
Regio: Drenthe
Datum: 10-05-2022
Alkmaar: 3 prachtige sluierstaarten
Ik heb 3 mooie oranje sluierstaarten. Ze zijn ongeveer 2 jaar oud. Ik heb ook nog wel een halve pot zink korrels erbij. Graag op een plekje waar ze veel ruimte zullen hebben.
Prijs: NOTK

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Holland
Datum: 07-05-2022
Betta
Diep blauw betta vrouwtje. Ze is volwassen. Wij hebben een gemeenschappelijke tank voor onze vrouwen. Alleen kan zij haar plekje maar niet vinden is nogal kattig naar de andere vandaar haar naam: juffie (🤣) het lijkt ons beter als ze een ander plekje krijgt waar ze alleen kan of met een andere soort vis (een soort die wat groter is ze gaat vooral achter onze kleine vrouwen aan en jaagt ze op) ze is echt 100% een vrouw. Ze mag gratis ...
Prijs: Niet opgegeven

Soort: Aangeboden
Regio: Zeeland
Datum: 28-04-2022
Bestand aquariumvissen
4 maanvissen in de kleur koi 5 grote torpedobarben Koppel vuurkeelchicliden Koppel diamandgoerMies 6 grote kardinaaltetrad 5 grote meervallen Kunnen alleen in ruime bak
Prijs: TEAB

Soort: Aangeboden
Regio: Noord-Holland
Conditie: Gebruikt
Datum: 26-04-2022
Aquarium 70 liter inclusief bewoners
Ik verkoop dit omdat mijn zoon geen interesse meer heeft in zijn aquarium. De bewoners zijn: 1 witte dwergklauw kikker 1 papagaaivis 4 luipaard danio 1 black molly 3 corydora's 4 platy's wit en wit met oranje Wordt geleverd met aquarium van 70 liter, verwarmingselement, filterpomp, ledverlichting, steen en boomstronk en de bodembedekking De conditie van het aquarium is gebruikt. Wij zijn 2de eigenaar. De bovenkant is enigzins ...
Prijs: € 40,00

Soort: Aangeboden
Regio: Zuid-Holland
Conditie: Gebruikt
Datum: 25-04-2022
Baby platy's te koop!
Onze platy heeft jongen gekregen. Omdat onze aquarium niet zoveel visjes kan houden zijn wij genoodzaakt de kleine platy's weg te doen. Geboren: 20 maart 2022 (4 weken oud) Prijs: overeen te komen Kleuren: zwart-wit gevlekt Plaats: Dessel Wij hopen zo spoedig mogelijk een nieuwe en goede thuis te vinden voor onze kleine platy's!
Prijs: € 1,00

Soort: Aangeboden
Regio: België
Conditie: Nieuw
Datum: 18-04-2022
Florida kreeft
Mooie blauwe florida kreeftjes. Nu ongeveer 5 weekjes oud. Vrouwtjes kunnen 15 cm worden .Mannetjes 12 cm. Nu twee euro en 50 cent. Per stuk.
Prijs: € 2,50

Soort: Aangeboden
Regio: Gelderland
Datum: 10-04-2022
Endler guppen
Ik heb raszuivere endler guppen mannen €1,00 vrouwen €0,75 baby's €0,50
Prijs: € 0,50

Soort: Aangeboden
Regio: Flevoland
Datum: 01-04-2022
Casuarius leuwkop cycliden jonge vissen te koop Dordrecht
Jonge gezonde vissen leuwkop cyclides. Warm water. Niet erg veeleisend. 3 euro per stuk 10 voor 20 euro
Prijs: € 3,00

Soort: Aangeboden
Regio: Zuid-Holland
Datum: 25-03-2022
 

 Aquariumvissen
- Zoetwatervissen- Zoutwatervissen

 Links
- Marktplaats.startpagina.nl- Klikklik.nl